За нас

Здравейте! Казвам се Гергана – майка на две прекрасни момчета, биотехнолог, нутриционист, спининг инструктор, веган, мечтател.

Истински вярвам, че във времето на силно преработените, рафинираните или известни като „фалшиви“ храни, всички ние можем да култивираме добри навици, включително правилно хранене. Когато през 2015г. завърших биотехнология в МГУ „Св. Иван Рилски“, вече имах ясната представа как искам да живея и какви принципи да спазвам. Опитите ми да се храня здравословно започнаха в ученическите ми години и всичко се случваше бавно и постепенно. Имах, както лесни, така и доста трудни периоди, но днес, повече от 10 години по-късно мога да кажа, че намерих своя начин да поддържам тялото си здраво и душата си щастлива.

Друг важен за мен принцип, освен здравословното хранене, е да останем активни и да тренираме ежедневно. От 2015г. съм спининг инструктор и до ден днешен той, както и колоезденето са мои страсти. През 2017г. завърших успешно обиколката на пл. Витоша („Витоша 100км“), а през 2019г. на планина Беласица в рамките на два дни, преминавайки през териториите на две държави.

Тичането също е неизменна част от живота ми. Завърших успешно полумаратона в София през 2018 и 2019г., както и пълните маратони в Рим и Атина отново през 2019г. Изживявания, които оставиха трайна следа в живота ми и които никога няма да забравя. Очаквам с нетърпение следващия си маратон!

Да, в сайтът няма да срещнете рецепти за различна от постната храна, но той не е предназначен само за вегани. Сигурна съм, че всеки може да намери нещичко за себе си, било то рецепта за суров десерт или вкусно и зареждащо смути. Тук може да срещнете един малко по-различен поглед върху храненето или… всичко ново е добре забравеното старо.

Въпросът с промяната на начина на живот, който неминуемо, във всяка статия и книга, посветена на тези въпроси, започва с промяна на начина на хранене. Напоследък също, се заговори и за промяна в начина на мислене, отношение към живота и към храната, като цяло.

Е, аз не ви предлагам панацея, но мога да споделя моят личен опит в търсенето и намирането на моя си правилен подход към храненето и живота като цяло. Как да я караме бавно и да не се притесняваме, как да бъдем оптимисти и много усмихнати, как да поддържаме силна връзка с природата и не на последно място да бъдем благодарни, че този момент съществува, защото знаем, че той няма да се върне повторно.

Здравейте ♡
Казвам се Веси, на 27 години и съм фармацевт.

 
Изключително много обичам своята професия и работя с отдаденост. 
Моята мисия е да живея по-здравословен, пълноценен и щастлив живот. 
Влюбена съм в света, природата, здравословната храна и натуралната козметика. 


Освен основната си работа, като фармацевт аз съм и консултант на любимите си марки дермокозметика – Nuxe  ♡  Apivita ♡  Uriage  ♡ Isdin 

Аз съм къснетлийка! Обожавам работата си! 


Имам си и кученце, което обичам с цялата си душа. 


Спортувам тенис на корт и във фитнес зала. 


С много любов и топлина искам да споделям с Вас друга моя страст – лесни, цветни и здравословни Веге рецепти. Също така рецепти за приготвяне на чиста, домашна козметика за коса, лице и тяло. 


Вярвам, че тук ще има за всекиго по нещо и ще се радвам да намерите вашата муза и вдъхновение.


Може винаги да ми пишете относно консултации и съвети, ще се радвам да Ви съдействам! 

💌veselkahristova5@abv.bg

Последвайте ми в Инстаграм – https://instagram.com/vesiihristova

Как стигнах до тук? 

Вярвам в това, че нищо не се случва случайно. Благодарна съм на съдбата че ме срещна с прекрасната и любима Гери! ♡
Тя наистина промени мирогледа ми, промени навиците ми, което промени живота ми до голяма степен. А това се случи, след като започнах да се храня здравословно! 

Благодарна съм на Гери, че ме покани да стана част от тази приказна страничка. Тя продължава да променя живота ми! 
♡ 

Моето мото : Бъди по-добра версия на себе си всеки ден. ♡